Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - september 2015

Best of: summer 2015


Hej alla ni superstjärnor som fortfarande tittar in här lite då och då!
Här kommer ett inlägg som jag egentligen hade tänkt lägga upp för exakt en månad sedan! För exakt en månad sedan satte jag mig på ett flyg som tog mig ifrån Heathrow hem till Sverige och i den stunden lämnade jag inte bara London bakom mig, utan även världens finaste vänner, världens bästa arbetsplats, staden som känns mer som hemma än någon annanstans och även den bästa sommaren i mitt liv.
 
Jag trivs som fisken i vattnet här i Lund och jag är så exalterad på framtiden här och vad den kommer ge mig, men det är svårt att titta på alla bilder från min underbara Londonsommar utan att bli lite sentimental och ledsen i ögat. För trots att jag vet att jag kommer åka tillbaka till London hur mycket som helst i framtiden, så kommer det aldrig vara på det sättet igen. Jag kommer aldrig betala alldeles för mycket pengar för att bo i ett litet fuskbygget rum mitt på King's Cross och ta 205:an till Baker Street varje morgon för att sedan gå ut och upptäcka nya uteställen flera gånger i veckan och sedan gå lite sliten till jobbet dagen efter. Jag kommer aldrig spendera de soliga bakisdagarna efter en galen kväll i Shoreditch uppe taket med Mikaela där vi lyssnade på musik, drack cola och vätskeersättning och åt Dorritos haha.
 
Som avslut på detta lite emotionella blogginlägg (haha) vill jag bara säga tack till alla er som tittat in här och håll utkik till sommaren igen om det eventuellt blir en till sommar i London. Tänkte avsluta med den bästa bilden EVER ifrån mitt sammanlagda år i London: när jag och Lisa hamnade på efterfest hos vakterna på Buckingham Palace HAHA! Kan inte bli mer London än så haha!!!!!!

Puss och Kram på er alla!!