Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - First London Day

First London Day

- Steph
- Jag och Izzy
 
Tro det eller ej alla blogreaderz, men kajsa is back in London!!!
I tisdagskväll landade planet på Gatwick och just nu känns allt bara FANTASTISKT!!!
 
Igår hade vi en riktig heldag och London välkomnade mig tillbaka genom att leverera 20 grader och sol hela dagen. Jag och Izzy började dagen med att äta lite frukost på Borough Market innan vi begav oss in mot Oxford Circus där Izzy skulle kolla runt i lite affärer och jag var på jakt efter ett par nya jobbskor. In princip direkt när jag landade så fick jag reda på att jag ska jobba mitt första pass nu på lördag haha (för er som lästa bloggen förra året så ska jag tillbaka till samma jobb som jag hade då.)

Sedan mötte vi upp Steph för lite lunch på Jamie's Italian vid Picadilly. Vi satt uppe på takterassen och hade det supermysigt och hade såklart 100000000 saker att prata om!
 
Vid 5 drog jag med tjejerna för att titta på en rumvisning jag hade ordnat och faktiskt så blev jag positivt överraskad så jag tackade ja. Rummet jag kommer bo i är litet, men lägenheten är jättefräsch och ligger typ MITT PÅ King's Cross, vilket betyder att jag kommer bo mitt i smeten och dessutom kunna gå till jobbet om jag känner mig hurtig. Sååååå värt!!!! Dock ska jag inte flytta in förrän om en vecka, så fram till dess ska jag bo här hos Izzy.
 
Efter jag skrivit på papper och härjat så drog vi till Holborn där vår före detta assistant manager nu har börjat jobba. Vi hade bestämt oss för att vi skulle överraska honom då han inte visste att jag är tillbaka än haha!
Sedan blev det ett par cocktails för att fira att jag har hittat boende och för att vi alla är tillsammans igen. Helt perfekt dag!
 
Hörs snart!
 
 
 
 
1 Towa:

skriven

åh vad det ser härligt ut<3

2 Josefine:

skriven

Fina bilder :) Vill också till London :)

Svar: Tack så mycket! Ja det är så härligt här :) hoppas du får en bra lördag!!
Kajsa Persson

3 Anonym:

skriven

Underbara härliga London. Jätte fina bilder och så kul att se så vacker väder! Vi kommer på snabbvisit om tre veckor och jag hoppas på blå himmel!

4 pupa.blogg.se:

skriven

Vet inte riktigt varför jag blev anonym, men det var jag som kommenterade ovan :)

Svar: Tack så mycket! vad roligt att du ska till London! :) Ja, än så länge är det ganska fint väder, så vi får hoppas på det!
Kajsa Persson

5 Agnes:

skriven

Woho bloggen är tillbaka! Som jag väntat på detta ;)) puss kooolisen <3

Svar: Puss världens bästa Agge <3 <3
Kajsa Persson

Kommentera här: