Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - may 2015

pw by the water

 
Efter en heeeel dag av gråa moln och regn så dök plötsligt solen upp såhär på kvällskvisten och trots trötta ben efter jobbet så gav jag mig ut på en liten pw längs Themsen. Dock var det kanske inte världens mest effektiva promenad då jag hela tiden var tvungen att stanna och knäppa lite bilder med telefonen haha.
Det är så kul nu när jag varit borta så länge och hela London känns så wow igen haha. När jag åkte härifrån i vintras så var hela London liksom.... vardag.

Hoppas allt är bra med er!
 
ps. hoppas ni har grattat era mammor på mors dag. Önskar att jag hade kunnat ge min mamma en riktigt ordentlig kram och en god middag, men vi får ta det när du kommer hit! Saknar dig mamsen!
 
 
 

Kind-of-First Day of Work

- Några bilder jag tog med telefonen när jag var ute på en liten prommis härom dagen. Helt sjukt att Izzy bor typ 5 min från detta, såååå fint!!

Idag har jag avverkat min första jobbdag för den här sommaren, woohohhooho!! Nejdå, faktiskt så var det inte alls så dramatiskt. Efter att jag hade varit på plats i en timme ungefär så kändes det som att jag aldrig hade åkt därifrån och det var väldigt, väldigt skönt. Var dessutom ett kärt återseende att få se alla och vi hade en superbra dag med bra team work, så jag kunde nog inte ha haft en bättre första dag helt enkelt!!
 
Nu ska jag och Izzy kolla på film och äta dorritos och salsa mmmummmmzzzz!
 
Hoppas ni har det bra!♥
 

Wheatsheaf Thursday

 
Här kommer lite bilder ifrån igår kväll då jag och Izzy mötte upp Paola och Jerome på en bar som heter Wheatsheaf som ligger vid Borough Market/London Bridge. Izzy hade varit där förut och visste att det var något band som spelade så vi gick dit runt 7.30-tiden och drack lite prosecco innan de började spela. Var ganska lugnt till en början, men sedan var det något företag som hade någon typ av "firmafest" där och när de intog dansgolvet så började det typ sPåRa uR haha! Så det blev en hel del dans för vår del också såklart!
 
Idag får vi se lite vad som händer. Känns lite som att det är lugnet före stormen då jag som sagt börjar jobba imorgon. Men har faktiskt hunnit bli såååå taggad på att komma tillbaka och bara kötta!!
 
Hoppas allt är bra med er!♥♥
 
 
 
 

Liknande inlägg