Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Svar på fråga

Svar på fråga

Tack snälla du! Blir alltid så glad av sådana här kommentarer :)
När jag åkte ifrån London i början på december hade jag varit här i cirka 10 månader och trots att jag trivdes så himla mycket så kände jag väl själv att jag började bli redo för något nytt äventyr. Jag hade varit på samma jobb alla dessa månader och kände väl att det började bli väldigt mycket same old same old och började därför någon gång på hösten söka lite olika blandade jobb överallt mest för skojs skull. Sedan hade jag intervju med Idre Fjäll och blev in princip erbjuden jobb direkt på plats och dessutom på ett ställe där och kände att jag kunde lära mig mycket nytt, så då blev det att jag tackade ja.
 
Innan jag åkte hem till Sverige för att säsonga så hade jag redan pratat med min chef här i London och sagt att jag eventuellt skulle komma tillbaka till sommaren och min första tid i fjällen så saknade jag London så galet mycket så det blev ganska givet att jag skulle åka tillbaka.
 
Nu är jag tillbaka över sommaren då jag har planerat att börja plugga till hösten, så det kändes helt enkelt perfekt med en galen och underbar sommar i mitt favoritLondon innan det blir att sätta sig till rätta i skolbänken i maaasssaaa år haha! Som jag tror jag har nämnt så är jag tillbaka på samma jobb igen och det känns verkligen superbra att vara tillbaka där!
 
Det var väl den lilla historien i korthet haha!
Puss&Kram
 

Kommentera här: