Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Pride Parade

Pride Parade

- jag och Paola
- Min nya enhörningstatuering som placerades på mitt lår av okänd anledning haha
- jag och Laura
- Una och Paola

Här kommer lite härliga bilder ifrån igår då det var Gay Pride Parade här i London. Paraden är mitt under dagen och sträcker sig från Baker St till Whitehall. Efter paraden är det en riktig folkfest i SoHo och man får minst sagt festivalstämning. Alla dricker öl och dansar på gatorna, musik kommer ifrån alla håll och det är verkligen superhärlig stämning! Det som gjorde stämningen ännu bättre detta året jämfört med förra var helt klart vädret, då det var ca 25 grader och sol!
Jag, Paola, Una och Laura begav oss efter jobbet bort mot SoHo för att ta "en öl" och kolla läget. Meeeeen här i London (och särskilt inte i Soho under Pride-helgen) så blir ju en öl aldrig en öl och vi hade såååå kul! Dock åkte jag hem redan vid 9-tiden då jag öppnade imorse.
Dessutom hade vi en helt CRAZZZZY dag på jobbet idag då det var Marylebone Fayre. Detta kan jag verkligen rekommendera alla som befinner sig i London i juni att gå på. Varje år i slutet på juni så är det en internationell matmarknad på Marylebone High St. och det är verkligen en riktig folkfest, jättemysigt! Too bad for me så jobbar jag ju alltid när det är, men som sagt så brukar det vara väldigt trevligt!
 
Hoppas allt är bra med er!
 
 
 
 
 

Kommentera här: