Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - A roxy kind of night

A roxy kind of night

 
Igår blev det en riktig toppenutgång på mitt favvoställe här i London: ROXY'S wohohohoh!! Jag och Izzy började med att ta några drinkar på London Cocktail Club som ligger vid Oxford Circus. Detta är ett ställe jag verkligen rekommenderar om man gillar cocktails och det blir lite som en upplevelse då bartendrarna är väldigt "showiga" av sig. Till exempel fick jag en gratis tequilashot för att jag shakade min egen drink haha? Var även lite extra kul då de höll på att spela in en reklamfilm för företaget just igår så det var verkligen high life!
Lite senare så joinade Paola och Jerome oss och efter det så gick vi till Roxy's. Hade verkligen såååååååå kul!! Sjukt bra musik, en massa dans (såklart) och en massa folk, just the way I like it!
 
Imorse vaknade jag och Izzy upp lite halvdöda, men blev inte så mycket till bakisdag då det var den stora flytten till mitt nya rum idag. Har varit full rulle hela dagen med släpande på väskor, upphämtande av nycklar, en tur till Primme (aka Primark) för att handla en massa välbehövliga grejer MEN NU ÄR JAG HEMMA OCH PÅ PLATS!!! Bilder kommer när jag fått lite ordning på patrasket! :)
 
Puss och kram allihopa!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: