Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - A better sunday afternoon

A better sunday afternoon

 
Idag sken solen hela långa dagen och det var full rulle på jobbet. Dock slutade jag redan vid 4 och då satte sig jag och Izzy i Paddington Gardens som ligger precis vid jobbet och lapade lite sol medan jag väntade på Paola. När Paola slutade så begav vi oss till King's Cross. Vi är ju grannar nu mätt i London mått då vi båda bor vid King's Cross haha!
Vi begav oss till ett ställe som heter the Big Chill House som är både café/pub/bar/nattklubb och som har en supernajs takterass där vi satt och drack lite Pimms&Lemonade och champagne i kvällssolen. Var verkligen heeelt underbart där uppe så kommer nog bli en hel del visiter där under sommaren (särskilt eftersom jag bor typ 5 minuter därifrån dessutom). Efter det åt vi middag och drack lite vin på ett italienskt ställe som heter Casa Mama.
 
Har haft en helt perfekt och somrig söndagseftermiddag helt enkelt, men nu känner jag mig verkligen helt dÖd efter en fullspäckad dag och en lurig liten förkylning som börjar smyga sig på. (Ett bevis på detta är att jag precis skrev spullfäckad istället för fullspäckad HAHA!)
 
GODNATT!
 
 
 
 
 

Kommentera här: