Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - westminster pt. 1

westminster pt. 1

- Lisa
- Hanna
- Lisa och jag

I tisdagsförmiddag (eller lunch... dagen blev väl något förskjuten på grund av vår utgång i måndags) så sken solen så jag, Lisa och Hanna tog bussen ner till Blackfriars och floden. Därifrån tog vi sedan en riktigt lång och härlig promenad bort till Westminster Bridge, Big Ben, House of Parliment och allt som hör därtill. 
Vi gick verkligen bara runt och strosade, pratade och njöt av det underbara vädret och Themsens brungröna vatten (haha). Vi har alla varit vid Big Ben typ 20 gånger med alla våra turer fram och tillbaka till London, men ändå känns det alltid obligatoriskt att gå dit, så jag är glad att vi gjorde det innan jag åker tillbaka till Sverige igen!
 
Annars har det veeeerkligen varit fullt upp då min familj landade på Heathrow i samma veva som Hanna och Lisa flög därifrån. Jag har därför spenderat hela dagarna med att jobba, hela kvällarna med la familia och resten av dygnets timmar har jag legat helt däckad i min säng - därav den dåliga uppdateringen här på bloggen! Dock har jag mycket roliga bilder, så håll ut så kommer de upp snart!
 
Hoppas ni får en superbra helg allihopa!!
 
 
 
 

Kommentera här: