Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Pics from Brighton 1

Pics from Brighton 1


Hejzan allihopa!
Här kommer lite bilder ifrån igår då jag och Mikaela som sagt tog en liten utflykt till Brighton, typ bästa dagen på länge - UNDERBART!!!!!
Vi ville verkligen ta vara på hela dagen, så vi var uppe med tuppen och tog ett tåg från London Victoria vid 07.36. Tåget ut till Brighton tar ca 50 minuter och det kostar £27 tur och retur och då kan man åka hem när man vill under dagen. När vi kom fram till stranden vid 09-tiden så var vi typ ensamma där, men det var redan supervarmt och vi bara njöt. Vi hade med oss en massa picknick, det var 30 grader varmt och det kändes verkligen som om vi hade flytt London och spenderade en dag i Spanien eller nåt haha! Blev såklart några dopp i havet också när vi ändå hade tagit oss ända ut till the seaside!
Har massa fler bilder så de kommer upp sooner than later!
Puss&Kram
 
 
 
 
 
 
 
1 Malin:

skriven

Ah vad kul med Brighton! Kan tanka mig att det passade perfekt nu nar det har varit sa varmt. Eastbourne ar ocksa fint och har ni mer tid pa er sa kan jag rekommendera att sitta kvar pa taget och aka anda ner till Devon. Torquay ar superfint pa sommaren och fantastiskt om man ska bada (finkornig sandstrand). Kallas ju inte engelska rivieran for nothing haha.

Svar: Ja, det var verkligen såååå härligt! Torquay har jag hört talas om att det ska vara jättehärligt, men aldrig Devon! Kanske blir en liten tripp dig, tack för tipset :)
Kajsa Persson

2 Malin:

skriven

Torquay ligger i Devon. :)

Kommentera här: