Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - italian night

italian night


Idag efter jobbet så tog jag och Izzy ett litet varv på Oxford St. Jag behövde köpte lite välbehövligheter så som tofsar och även en bra handbagageväska då min gamla (och välanvända) har åkt i soporna haha.
Men kunde inte låta bli att köpa en JÄTTESNYGG jacka på topshop-rean också. Som om jag behövde fler jackor liksom??? #crazyjacketlady #proudofit
Efter det åkte vi hem till mig och sa hejdå till Mikaela som tar sitt pick och pack och åker till Grekland i en vecka. Är inte alls avis...................................................
Sedan blev det i alla fall jättegod middag på ett supermysigt ställe här i King's Cross som heter Casa Mama. Ett 100% italienskt ställe som utifrån ser ut som ett ruffigt hål i väggen, men är sååååå mysigt inuti!
 
Dock var vi båda överens om att vi behövde en tidig kväll, så nu sitter jag här hemma och dricker honungsvatten och håller alla tummar och tår att min förkylning/halsont/hosta i alla fall blir lite bättre till imorgon. Som tur är har jag hela 3 dagar ledigt nu, känns som riktig lyx! Kommer dock vara fullspäckat med en massa födelsedagsfirande både imorgon och på söndag!
 
Hoppas ni njuter av er fredagkväll!
 
 

Kommentera här: