Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - july 2015

italian night


Idag efter jobbet så tog jag och Izzy ett litet varv på Oxford St. Jag behövde köpte lite välbehövligheter så som tofsar och även en bra handbagageväska då min gamla (och välanvända) har åkt i soporna haha.
Men kunde inte låta bli att köpa en JÄTTESNYGG jacka på topshop-rean också. Som om jag behövde fler jackor liksom??? #crazyjacketlady #proudofit
Efter det åkte vi hem till mig och sa hejdå till Mikaela som tar sitt pick och pack och åker till Grekland i en vecka. Är inte alls avis...................................................
Sedan blev det i alla fall jättegod middag på ett supermysigt ställe här i King's Cross som heter Casa Mama. Ett 100% italienskt ställe som utifrån ser ut som ett ruffigt hål i väggen, men är sååååå mysigt inuti!
 
Dock var vi båda överens om att vi behövde en tidig kväll, så nu sitter jag här hemma och dricker honungsvatten och håller alla tummar och tår att min förkylning/halsont/hosta i alla fall blir lite bättre till imorgon. Som tur är har jag hela 3 dagar ledigt nu, känns som riktig lyx! Kommer dock vara fullspäckat med en massa födelsedagsfirande både imorgon och på söndag!
 
Hoppas ni njuter av er fredagkväll!
 
 

Roof Picnic

 
Här kommer lite mysiga bilder ifrån Hannas och Lisas sista kväll här i London. Efter hela vår turistdag så bestämde vi oss för att ta en lugn kväll och mysa i solskenet och fixade därför iordning lite picknick som vi åt uppe på mitt tak. Där satt vi medan solen gick ner och pratade om vilka roliga dagar vi hade haft tillsammans, alla våra fantastiska gemensamma minnen och planer inför framtiden. Bästa tjejerna!♥♥
 
Annars har jag fått världens mest irriterande och årets mest olägliga förkylning! Det i kombination med långa jobbdagar + utmattning + att vi har sommarens bästa helg framför oss = SÅ DÅLIG KOBO ATT JAG DÖR!!!!!!! Men det positiva är dock att jag lyckats förhandla till en ledig dag på lördag vilket betyder att jag har hela min birthday weekend ledigt, sååå amazing! Hoppas att jag kryar på mig lite bara då det är mycket inplanerat både lördag och söndag!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!♥
 
 
 

so much for a day off


Här kommer några snygga iPhone-bilder av superkvalitet (haha) från i lördagskväll när jag drog med syrran österut för att möta Steph. Det var Sonjas sista kväll här i London och vi hade ju inte direkt varit ute och gjort så mycket, så vi bestämde oss för att ta ett par drinkar. DOCK ska jag varna er alla om att ALDRIG åka till Shoreditch på en lördag för endast "ett par drinkar". Det slutar aldrig med ett fåtal drinkar.... Innan vi visste ordet av det började klockan närma sig midnatt och vi stod i kön till The Shoreditch där vi köttade på dansgolvet en liten stund! Dock vankades det ju jobb för både mig och Steph i söndags, så som tur var tog vi oss hem i hyfsat "rimlig" tid haha.
 
Annars var jag ju svintaggad på att ha en ledig dag idag! Hade ju jobbat en vecka i sträck, så det hade verkligen behövts. Men tyvärr så vaknade jag imorse av att jag blev inringd till jobbet pga sjukdom/akut bakfylla (är lite oklart i restaurangbranschen). Dock var jag tvungen att åka in till stan och få ett par saker sorted out, så blev några jobbtimmar nu på eftermiddagen/kvällen.
Kändes väldigt segt då jag är ledig förrän på söndag igen. Kommer vara helt däckad by then haha!
 
Hoppas ni har haft en bra tisdag!
 
 
 

Liknande inlägg