Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Birthday Night Out 2

Birthday Night Out 2

 
Här kommer lite fler bilder ifrån i lördags när vi gick ut! Efter att jag och Paola hade ätit middag så begav vi oss mot Picadilly och Be at one. Var verkligen sådant himla bra drag där och vi kom igång hela gänget med lite prosecco, cocktails och shots!
Efter det begav vi oss mot Dstrkt där jag hade fixat in oss på listan *fixarN haha*. Dstrkt är en ganska välkänd klubb vid Picadilly som är känd för att vara lite "fancy", dyr och lite av en typisk Mayfairklubb. Till exempel så är det dresscode och man bör har pratat med någon promoter innan så att man är med på listan för att komma in.
Vi brukar ju vanligtvis inte gå till sådana klubbar men tänkte att det kunde vara lite kul att göra något "speciellt" när det var min födelsedag och allt. Dock måste jag säga att jag nog har alldeles för mycket spring i benen för en sådan klubb, jag gillar ju när det är lite mer crazy haha! Men alla tycker ju olika och det var kul att göra något annorlunda, trots att jag med facit i hand hade gått någon helt annanstans för en galen födelsedagskväll! Meeen jag var ju där med alla mina bästa Londonbrudar i alla fall och med dem har jag alltid kul!
 
Annars har jag en väldigt låååång jobbvecka framför mig! Har en ledig dag imorgon men sedan jobbar jag varje dag tills jag flyger hem i slutet på nästa vecka. Ikväll och imorgon ska jag verkligen kura mig själv och försöka bli frisk en gång för alla! Tror jag har någon envis halsinfektion som verkligen inte ger sig och den intensiva helgen gjorde det ju inte bättre direkt.
Kunde inte ha varit sämre timing att bli sjuk då jag bara vill göra en massa roliga grejer och njuta av min sista vecka här i London, men håller alla tummar på att det försvinner typ NU!!!!! haha
 
Hoppas ni har fått en bra start på veckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: