Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - about last night

about last night

 
Hallå i stugan!
Igår hade jag typ den roligaste och mest spontana kvällen på länge! Allt började som planerat med supergod middag på Bodean's BBQ i Soho tillsammans med Steph och Mikaela. Det var Mikaelas absolut sista kväll här i London så vi slog på stort med drinkar och hade det verkligen hur mysigt som helst.
 
Efter middagen så blev det att vi lite spontant mötte upp Benjamin och hans franska crew (haha) på en bar i SoHo där det blev några drinkar. Mikaela gick hem efter en liten stund och det var verkligen såååå jobbigt att säga hejdå. Vi vet ju att vi kommer ses snart, men det är just det att våran sommar i London är över. Vi har verkligen haft vääärldens bästa 3 månader tillsammans så det känns bara jättejobbigt alltihop...
 
Meeeeen i alla fall så blev det till slut att jag, Steph, Benjamin och hans två kompisar drog till Tiger Tiger lite random HAHA! Verkligen inte vad jag hade planerat men guuuuud vad kul vi hade! Dansade så att svetten rann och bara gjorde kaozzz haha! Ville verkligen aldrig gå hem, men som tur var tog jag mig hem så att jag fick några enstaka timmars sömn innan jag skulle upp och öppna på jobbet imorse. HAHA snacka om att man har blivit hardcore när man klarar av att köra en proper klubbkväll och sedan vara på jobbet och öppna kl. 08 utan problem.
 
Nu måste jag dock erkänna att tröttheten har kommit ikapp mig men ikväll ska jag bara packa allt och städa. Imorgon är det min absolut sista kväll här i London och då ska vi ut och äta och ha en sista kväll med gänget. Kommer nog bli en hel del tårar från min sida!
 
Hoppas ni har fått en bra start på veckan!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: