Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - september 2014

Another Tuesday Night

- Paola, Steph och jag på en mysig bar i SoHo igår

Igår blev det en suuuuperrolig utgång med Paola, Steph och Jerome då vi alla var lediga idag. Vi började med några drinkar i SoHo innan vi begav oss mot Roxy's! Är ju som ni vet ett av mina absoluta favoritställen och har inte varit där på ett tag nu så gick som vanligt lite crazy på dansgolvet haha!
Sedan dansade vi tills fötterna började värka innan jag och Steph begav oss hem till henne för lite sleepover. Haha hela hemfärden var bara helt galen!!
 
När vi sedan vaknade upp idag lite halvbakis så gjorde vi oss iordning för att möta Paola för lite lunch. Vi åt lunch och drack prosecco på ett jättemysigt tapasställe vid King's Cross. Var alla var lite halvdöda, men vi hade det jättemysigt i alla fall!
 
Ikväll blir det säng tidigt med Paradise Hotel då jag ska upp och jobba imorgon igen. Dock är jag ledig på fredag igen, men då måste jag ha en välbehövlig städ- och fixardag. Speciellt eftersom mina favvisar kommer på måndag! whop whoopp
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram

Happy Day!!

- Sanna, jag och Jenny på stadsfesten när jag var hemma i Sverige!
 
Idag har humöret varit på topppppp av flera olika anledningar! Gick runt och var helst skrattig på jobbet hela dagen (är väl standard i och för sig haha) och var verkligen på sjukt härligt humör hela dagen. Största anledningen till detta är ju helt klart att det nu är klart att världens bästa brudar på bilden ovan har bokat att de ska komma och hälsa på mig! Som grädden på moset fick jag ta ut semester de dagarna de kommer hit OCH det är redan om 10 dagar! Kan inte ens beskriva hur taggad jag är på att få visa dem alla mina favoritområden, favoritklubbar och bara mysa och umgås. Ska bli så kul att få turista runt och ta det lite chill här i London också, särskilt med dessa favvisarna!
 
Whop Whooppp!
Puss&Kram
 

Wednesday Night Out


Igår var vi ett helt gäng ifrån jobbet som skulle ut och klubba då vi alla var lediga idag. Var en heeeeelt random kväll, men självklart rolig. Dock lyckades vi hamna på någon småskum källar-klubb borta vid Vauxhall. Hahaha, det är nog inget ställe jag kommer gå tillbaka till, men det är ju alltid kul att prova på lite nya ställen och områden.
 
Idag är jag väl lite småsliten, så blir mest att chilla och ladda upp inför en jobbhelg.
 
Hoppas allt är bra med er!
Xx
 
 

Liknande inlägg