Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Westminister

Westminister

- Jenny och Sanna vid HP
- Jennybenny
- #bigbenselfie haha
- Sanna och jag vid Big Ben
- Finisar

Här kommer lite bilder ifrån onsdagen då vi gjorde en liten klassisk turisttur och begav oss till Big Ben, HP, Buckingham Palace osv. Tyckte själv det var jättekul att åka dit och ta lite bilder, då det inte direkt är en del av London jag åker till i vanliga fall. Fler bilder ifrån Big Ben kommer!
 
Idag är jag ÄNTLIGEN ledig!! Tänkte först att jag skulle ta min lediga lördag i akt och ge mig ut på någon utflykt, men bestämde mig igår kväll för att inte ställa något alarm och vaknade då upp vid kl. 13.00 haha!! Men det betydde nog bara att jag behövde en rejäl sovmorgon efter 8 dagars jobb, dubbelpass, kvällspass, tidiga morgonar osv.
 
Igår efter jobbet åkte jag och Paola till köpcentret Westfield ute i Stratford där jag aldrig hade varit förut och jag var riktigt imponerad! Helt klart värt att åka till andra sidan av London för shoppingen där. Fanns ALLA affärer typ Topshop, New Look, Forever21, Primark, Victoria Secret osv. Vi hann inte med så jättemycket dock, så funderar på att ge mig bort dit nästa vecka när jag fått min lön haha.
 
Då det inte blev så mycket utflykt idag tänkte jag nu istället ge mig ut på en lång pw och sedan ikväll vankas det partajj, vilket ska bli såååå kul! Vi ska först hem till Isabels pojkvän där vi ska ha pre-drinks och göra cocktails och sedan ska vi ut i SoHo. Är riktigt taggad!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram
 
 
 
 

Kommentera här: