Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Saturday Night

Saturday Night

 
Här kommer ett par bilder ifrån i lördags då vi hade en superrolig kväll! Vi började hemma hos Isabels pojkvän Kieron där vi var ett gäng som åt middag och drack en massa cocktails. Det sjuka var att tiden gick så galet fort!! Innan vi visste ordet av det var klockan redan 12 och det blev dags att bege sig ut. Dock höll många ställen på att stänga när vi väl kom till SoHo så det blev som en liten barrunda och vi gick lite överallt haha! Suuupertrevlig kväll var det i alla fall!
 
För tillfället ligger jag i sängen och funderar på om jag ska ta tag i någon av de saker jag borde ta tag i. Det känns att man börjar komma in i den där höstperioden när det är mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer hem ifrån jobbet, vilket tar så mycket energi. Passar mig inte alls att vara så trött haha!! Ville egentligen ge mig ut på en promenad, men just nu känns det mer lockande att sätta på en film och sticka lite!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram
 
 
 
 
1 rebecca:

skriven

hej jag älskar din blogg och den har gtt mig många bra tips! men jag behöver hjälp med en sak. kag har läst att många kanske inte får en heltidsantälning först, och då blir ju lönen mindre. hur gör man för att ekonomin ska gå ihop? vad kan man räkna med att betala i hyra? räcker lönen till allting, dvs hyra, mat, tunnelbanekort... man lever ju inte flott direkt, men bara så man inte går minus... tacksam för svar!

Kommentera här: