Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Q / A

Q / A

 
hejsan!!
Vad kul, det tycker jag definitivt att du ska prova. Att jobba inom restaurangbranschen är självklart väldigt hårt. Det är mycket att tänka på, många bollar i luften samtidigt och stressigt. Men för mig är det värt det då jag har såååå kul på min arbetsplats med mina kollegor och chefer. Man tjänar absolut inte bra, så det är kanske inget tips att åka till London för att spara pengar. Oftast brukar bartenders och servitriser tjäna minimumlön vilken förtillfället är £6.50/hr. Sedan får man ju oftast dricks inom branschen, vilket på min arbetsplats varierar supermycket från dag till dag, men det blir ändå några extra hundra pund i månaden.
 
Du behöver inte gå någon kurs eller liknande. Om du bara har rätt attityd så brukar många inte ens bry sig så mycket om din erfarenhet eller vad som står i ditt CV!
 
Hoppas du fick svar på dina frågor! Kram!
 
 
Hejsan! Tack så jättemycket!
Vad kul att du ska komma hit till London!! Om jag minns rätt så sa jag något i stil med: "Jag tänkte kolla om ni letar efter någon extra personal." Tror jag klämde in att jag ville jobba så mycket som bara möjligt och gärna jobbade helger osv. Men det viktigaste när du går runt är helt klart att se glad och engagerad ut. Än idag brukar min chef prata om när jag kom in och sökte jobb och hade "a smile bigger than my own face" haha, så det verkar som att det var ett vinnande koncept! ;) 
 
Kram!
 

Kommentera här: