Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - october 2014

Halloween Preps

 
Två smårandom bilder ifrån igår då jag begav mig in till stan för att möta upp Izzy och köpa lite grejer till våra Halloween-kostymer då det vankas Halloweenparty imorgon wohohoho! Brukar aldrig riktigt göra något inför Halloween, så nu när jag väl gör det har jag gått all-in på min Halloween-kostym haha. En liten ledtråd på vad jag ska klä ut mig till på nedersta bilden kanske.
 
Efter det så mötte vi upp Steph och hade en mysig middag i SoHo. Vi åt på Jackson + Rye som var ett väldigt trevligt men busy ställe. Alltid lika mysigt att umgås och prata med mina favoritbritter. Som jag kommer sakna dem när jag åker hem till Sverige!!!!!!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram
 
 

Q / A

 
hejsan!!
Vad kul, det tycker jag definitivt att du ska prova. Att jobba inom restaurangbranschen är självklart väldigt hårt. Det är mycket att tänka på, många bollar i luften samtidigt och stressigt. Men för mig är det värt det då jag har såååå kul på min arbetsplats med mina kollegor och chefer. Man tjänar absolut inte bra, så det är kanske inget tips att åka till London för att spara pengar. Oftast brukar bartenders och servitriser tjäna minimumlön vilken förtillfället är £6.50/hr. Sedan får man ju oftast dricks inom branschen, vilket på min arbetsplats varierar supermycket från dag till dag, men det blir ändå några extra hundra pund i månaden.
 
Du behöver inte gå någon kurs eller liknande. Om du bara har rätt attityd så brukar många inte ens bry sig så mycket om din erfarenhet eller vad som står i ditt CV!
 
Hoppas du fick svar på dina frågor! Kram!
 
 
Hejsan! Tack så jättemycket!
Vad kul att du ska komma hit till London!! Om jag minns rätt så sa jag något i stil med: "Jag tänkte kolla om ni letar efter någon extra personal." Tror jag klämde in att jag ville jobba så mycket som bara möjligt och gärna jobbade helger osv. Men det viktigaste när du går runt är helt klart att se glad och engagerad ut. Än idag brukar min chef prata om när jag kom in och sökte jobb och hade "a smile bigger than my own face" haha, så det verkar som att det var ett vinnande koncept! ;) 
 
Kram!
 

Friday in Shoreditch

 
I fredagskväll efter jobbet begav jag mig österut för att möta upp Steph, Vik och Deanna för lite drinkar hemma hos Vik. Vi åt pizza och drack vin och pratade massor massor massor. Senare bestämde jag och Steph oss för att gå ut i Shoreditch och ta en drink. Dock för min och Steph's del så blir "en drink" aldrig bara en drink HAHA, så vi hade lite av en pub crawl runtom i Shoreditch. Det var verkligen superroligt, då jag går ut i Shoreditch ganska sällan och när jag väl gör det är det aldrig på en helg. Var full rulle överallt i alla fall och jag och vi hade en superrolig kväll som slutade i ganska rimlig tid, så vaknade ändå upp och var utvilad på lördagen. Perfekt!!!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram
 
 
 

Liknande inlägg