Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Throwback Thursday

Throwback Thursday

Som en liten throwback denna torsdagen bjuder jag på dessa otroligt härliga och somriga bilder ifrån my favourite place on earth: New York! Dessa bilder är ifrån juni förra året när jag och Lisa  hade en awesome helg i New York då vi turistade runt, dansade i leran på en festival och åt vääääldigt mycket knäckebröd med nutella haha!! Saknar mitt älskade New York och självklart min älskade Lisa!
 
Idag har livet och London bjudit på en väldigt tyst, regnig och grå dag. Inte så mycket mig emot då jag verkligen bara kände för en lugn dag nerbäddad under en filt. Hann även skypa med två av mina absoluta favoriter; först Hanna och sedan Agnes. Saknar de båda så in i bomben!!!
 
Fick även skickat några paket hem (så att jag slipper släpa på så många resväskor), vilket är något jag gått och dragit på ett bra tag. Fick ta en massa lådor ifrån jobbet, så mamma och pappa det är alltså INTE 18 flaskor champagne som kommer hemskickat till er, utan det är bara lite (läs: mycket!!!) kläder som lilla jag har skickat haha!!
 
Nu börjar det bli dags att knyta sig! Jobbar tidigt imorgon och sedan efter det ska jag hem till Steph och vi ska ha en epic fredagskväll med middag hos henne och sedan en club night out i Camden. Är såååå excited!!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
 
 

Kommentera här: