Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Halloween

Halloween

 
Här kommer lite bilder ifrån i fredags när vi var ute på Halloween. Det var jag, Izzy, Kieron och några kompisar till honom. Hade inte träffat så många av dem förut, men är alltid lika kul att träffa lite nya människor! Vi gick ut på ett ställe som heter The Old Schoolyard i London Bridge. Jättehärligt och avslappnat ställe med sjukt skön musik, så vi hade såååå roligt. Dessutom var majoriteten utklädda så det var riktigt rolig Halloween-stämning. Som ni kanske har listat ut så var jag utklädd till The Black Swan!
 
Förövrigt så inledde jag igår min sista månad här i London, hur galet?!?!?!!? Ibland skrämmer det mig lite hur tiden bara flyger förbi! Är helt övertygad om att jag kommer ha en superhärlig sista månad här i London. De har även redan börjat sätta upp alla juldekorationer, så känns kul att jag hinner se lite av det innan jag åker hem.
 
Igår var det även min världsbästa storasysters födelsedag! Heeeeelt klart värt att uppmärksamma! Grattis till dig världens bästa Sonja!♥♥♥
 
Hoppas ni hade en bra Halloween!
Puss&Kram
 
 
 
 
 
 
1 Frida:

skriven

Hej!
Tack för en mycket inspirerande blogg! Jag ska själv flytta till London efter sommaren och undrar hur mycket jobberfarenhet du hade innan du åkte? Hade du jobbat på restaurang? Gick det snabbt att lära sig rutinerna? Hur lång tid tog det innan du fick jobb?
Tacksam för svar :)

Kommentera här: