Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - Breakfast Club

Breakfast Club

 
Kom på att jag helt glömde bort att lägga upp dessa bilder ifrån Jennys och Sannas sista dag här i London. Vi hade en suuuperhärlig lunch på The Breakfast Club vid Liverpool Street innan brudarna skulle bege sig mot flygplatsen. Har varit på The Breakfast Club innan och jag gillar det stället jättemycket!! Inredningen är jättehäftig, bra stämning, god och prisvärd mat. Ett ställe jag helt klart skulle rekommendera. Finns även ett i SoHo om jag minns rätt!

Idag har jag hittills haft en härlig och produktiv ledig dag. Var strålande sol när jag vaknade så började med en långpromenad och sedan köpte jag med mig lite frulle på vägen hem. Efter det har jag hunnit med att tvätta, städa och fixa lite saker så som att boka flygbiljett hem. CRAYCRAY!!!
Ska chilla lite innan jag börjar göra mig iordning för att möta Steph inne i stan. För tillfället är mitt hus a construction place utan dess like så ska bli skönt att komma ut ur huset lite. Ska dock inte klaga då hela köket håller på att renoveras, men eftersom jag varken kan tvätta (i maskin) eller laga mat börjar det bli lite tröttsam. Börjar tröttna lite lagom mycket på Tescos färdiga sallader HAHA!!!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: