Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - november 2014

Dance, smile and enjoy life

 
Bjuder på de enda internetvänliga bilder jag tog igår hahahaha!! Efter att jag hade slutat jobbet skyndade jag mig hem och fixade mig iordning för att sedan möta upp Mikaela! Alltså den känslan när man kramar om en vän man verkligen saknat, så härlig!! Vi hade i alla fall en miljon saker att prata om såklart, så vi åt middag på Byron Soho innan vi drog vidare till Green Park där vi mötte upp killarna och drack några glas innan vi drog ut på Tiger. Som vanligt med mig och Mikaela spårade det ur FULLSTÄNDIGT haha!! Hade så sjuuukt kul med min pärla i alla fall, var så glad att se henne!
 
Var ju lite lagom sliten när jag dök upp på jobbet imorse haha, men tog mig igenom dagen och ikväll blir det sängen tidigt, tidigt! Är helt död just nu!
 
Hoppas ni har en bra helg so far!
Puss&Kram
 
 
 
 

Shopping Spree!

 
Idag var både jag och Steph lediga så vi begav oss på en riktig shopping Spree på Westfield i Stratford då jag verkligen ville få alla mina julklappar köpta. Som tur var hittade jag in princip alla julklappar plus att jag såklart inte kunde låta bli att köpa lite saker till mig själv också haha! Vi tog även en paus i shoppandet och åt lunch på Giraffe. Hur som helst hade jag världens mysigaste och härligaste julshoppingdag med min favvoSteph, som jag kommer sakna henne!!!
 
Jag hann dessutom stanna till på banken så nu är allt fixat så att jag kan använda mitt kort hemma i Sverige, känns superbra att ha det sorted out innan jag åker hem!
 
Imorgon blir det jobb tidigt och jag kommer gå och vara helt sprallig hela dagen för på kvällen ska jag ÄNTLIGEEEEN få krama om min otroligt saknade Mikaela. Sedan blir det middag och utgång på Tiger som den gamla goda tiden. SOOO excited!!
 
Hoppas allt är bra med er!
 
 
 
 

First Christmas Feelings

- Lite blandade juliga bilder från Boston, New York och hemifrån Eksjö.

Idag fick jag verkligen de första riktiga julkänslorna för i år. Som ni kanske vet är jag ju typ största julnörden EVERR och älskar verkligen allt som har med julen att göra!! Jag tog i alla fall ett litet varv på Oxford St. efter jobbet idag och London bjöd på sådana mysiga julkänslor med alla dess dekorationer och juleljus i mörkret. Ska föröka få alla julklappar köpta innan jag åker hem och kom ett steg på vägen idag då jag köpte en massa garn som jag ska sticka halsdukar till barnen borta i USA med. Är nog en av de få människor i världen som älskar att handla julklappar haha, tycker det är så mycket roligare än att shoppa till mig själv!!
 
Annars har jag känt mig lite småkrasslig och febrig de senaste dagarna, så ska försöka ta det lite lugnt då det vankas storfest till helgen då Mikaela kommer hit till London! Som jag längtat efter henne!!!
 
Hoppas allt är bra med er!
 

Liknande inlägg