Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - may 2014

Shoreditch pics 2

 
- Här kommer lite fler härliga bilder ifrån när jag och Lisa var i Shoreditch och fotade/turistade förra helgen när vi båda var lediga. Sånt häftigt område och så mycket att ta kort på, dock var det mesta stängt eftersom det var en söndag, men var ändå mysigt att gå och strosa lite.

Annars hade jag en sådan sjukt krävande dag på jobbet idag. My gooood, är verkligen döööööd nu. Men blev på lite bättre humör när jag kom hem och hade fått mitt nya engelska bankkort (mitt gamla "försvann lite mystiskt" efter en kväll på klubben hahaa) och fick dessutom lön igår så nu är det fritt fram att leva loppan haha!
Sen är jag så glad att onsdag närmar sig då mina föräldrar, min moster och min syster kommer. Såååå tagg på det!!!!!!!
 
Puss&kram
 
 
 
 

Great night out!


Hade en sån jävla feeeet kväll igår på Roxy's!! Var helt galet mycket folk, bra musik och stämningen var på topp. För en gångs skull gick partykameran varm då den typ gick runt mellan alla på hela klubben HAHA! Har sjukt mycket galna bilder på random folk, men bestämde mig för att bara lägga upp de blogg-bara haha!
En av de roligaste kvällarna på länge i alla fall, så nu är jag definitivt redo för en jobbhelg.
 
 
Har massa fler bilder ifrån helgen också, så ska försöka lägga upp dem ikväll!
 
Puss&kram
 
 
 
 

Shoreditch pics


- Här kommer lite bilder ifrån i söndags då jag och Lisa var lediga och hade världens bästa heldag. Vi började dagen med att åka till Shoreditch och strosa runt i detta häftiga område och ta en massa bilder. Har huuur mycket bilder som helst, så kommer fler snart!
Annars flyger dagarna bara förbi mig och det känns som att jag hinner allt och ingenting. Idag och imorgon är jag ledig igen, så igår gick jag ut för några drinkar med min kompis Steph från jobbet och hennes pojkvän och några av hans kompisar, vilket var jättekul! Slutade i katastrof dock då det tog mig dock 2.5 timmar att ta mig hem.... HAHA nattbussarna i London alltså </3
 
Idag ska jag ha en lite välbehövlig fixar-dag. Tvätta, städa, handla, träna osv. och sedan ikväll ska jag och Lisa ut och dansa av oss lite! Så kul!
 
Något random som hände härom dagen var förresten att Magnus Betnér kom in på jobbet och åt, haha hur random!?!?!?!
 
Hoppas allt är bra med er! Puss&kram
 
 
 
 

Liknande inlägg