Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - march 2014

London Utgång

- Mina snygga tjejer Lisa och Mikaela!
- Och här står jag och posar!
 
Här kommer lite bilder ifrån vår utgång på Tiger Tiger igår! Var superkul med mina bästa tjejer (som vanligt!!). Vi var hemma hos oss och förfestade och pratade lite innan vi begav oss mot Picadilly.
 
Idag har jag dock haft en sådan slitig dag att jag orkar inte ens skriva om det. Riktig kaoz på jobbet var det på alla möjliga olika håll. Med andra ord är jag inte så taggad på att börja jobba vid 7 imorgon alltså. Men sedan är jag ledig tisdag och onsdag så det är bara att kämpa på!!
 
Puss&kram
 
 
 
 
 

Work Work Work

- Två bilder ifrån senaste och första gången jag var i London, vilket var augusti 2012. Hade tänkt ladda upp lite fler bilder, men blogg.se väjer tyvärr att inte vara samarbetsvilligt.
 
Just nu kan jag väl säga att det mesta som tar upp min tankekraft och tid är jobb. Jobbade onsdag, torsdag och idag och nu väntar även jobb lördag-måndag, så den tid jag får över går mest åt till att sitta i sängen och vara utmattad haha.
Idag fick jag i alla fall mitt jobbschema inför nästa vecka då jag jobbar hela 45 timmar!!! Har varit lite orolig över mina timmar då allt är väldigt dyrt här i London, men om jag får fortsätta jobba såhär mycket lär ju april-lönen bli riktigt rajjjtantajjjtan!!
 
Ja, som sagt... mycket jobb kretsar i mitt huvud som ni nog märkte i detta inlägget, men imorgon ska vi i alla fall ut, så då blir det roliga bilder ifrån det. Dock kommer jag ta det lugnt med tanke på att jag jobbar på söndag.
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram

Svar på Fråga

 
Hej!! Vi bokade vår resemånad ca 2,5 månader innan det var dags för take-off och vi betalade ungefär $1500 (ca 9730 kr i dagens valuta.) Vi var borta i 3 veckor och i priset här ovan ingick 2 flyg, buss, hotell i Vegas, hostel i L.A, San Diego och San Fran, motell i Santa Barbara och Santa Cruz, och bil i 2 veckor. Det som tillkom efter var en extra kostnad på bilen för att vi hade missat att kryssa i att vi är under 21, så det är viktigt att tänka på.
Det som inte är med i detta priset är "nöjesbiljetter", alltså Disney Land, Warner Brothers Studio, surflektionen osv.
 
Men mitt tips för att lyckas få det billigt är att boka och kolla runt i tid. Välj hostel/hotell med frukost inkluderat (det brukar ändå vara ganska bra standard på hostelfrukostarna i USA.) Och fråga på om du undrar om något specifikt ställe!! :)
 
Kram!
 
 

Liknande inlägg