Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - june 2014

Svar på frågor

Hej, självklart svarar jag gärna på dina frågor!
 
- Vårt rum är ganska stort med en stor dubbelsäng, 4 stora garderober, nattduksbord, byrå, skrivbord. Det är vitt och fräscht med ett stort fönster med utsikt över en park.
 
- Vi bor i zon 2 i ett område som heter East Acton. För att komma in till Oxford St sitter man max 15 min på tåget.
 
- Det är dyrt att bo i London. I snitt betalar du mellan 3000-4000 per månad för bara ett rum. Beror såklart på standarden på rummet och i vilket område det är, men när jag har kollat runt är det oftast vad man får räkna med.
 
Lycka till och jag hoppas verkligen du kommer iväg, London är underbart!!
Kram
 

Sparkling

 
Dessa shorts blev ett riktigt spontanköp av mig när jag och Mikaela var på köpcentret Westfield i torsdags. De kostade endast £5 och jag älskar hur de är lite smågalna och en kombination av sportshorts och party typ haha!! Är sjukt excited över detta köp i alla fall och de kommer nog användas flitigt nu i sommar!
 
Puss&Kram
 
 

Midsommar i Hyde Park

- Min finaste Mikaela och jag
- Jag och Isabel
(Förstenad) GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!
Tyvärr har min midsommarhelg bestått av galet mycket jobb och på grund av det underbara sommarvädret har det varit sjukt busy! Meeen, igår när jag slutat skyndade jag mig allt jag kunde till Hyde Park där det varje år är ett jättestort midsommarfirande. Drog med mig min brittiska kompis Isabel och mötte sedan upp Mikaela, hennes pojkvän och hans kompis. Tyvärr missade vi dans runt stången osv. men vi satt och drack vin och svensk cider (Kopparberg haha) i kvällssolen och fick lite midsommarkänslor i alla fall.
 
Men nu efter två år utomlands har jag bestämt att nästa år ska det bannemej bli en riktig svensk midsommar i Sverige, är verkligen en speciell känsla över det!
 
Hoppas ni hade en bra midsommar!
Puss&Kram
 
 

Liknande inlägg