Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - BBQ Night

BBQ Night

 
Här kommer lite bilder ifrån när jag, Sara och Lisa hade en helt otroligt mysig grillkväll ute på vår gård härom kvällen. Jag hade varit inomhus och jobbat hela dagen så att få sitta ute i sommarvärmen och grilla med dessa underbara tjejer var precis vad jag behövde!
 
Helgen på jobbet vart rätt hård dock då jag var sjuk och på lördagen fick en riktig urladdning och blev hemskickad från jobbet, men nu känner jag mig helt kry igen och redo för en ny jobbvecka!
 
Hoppas allt är bra med er! Har lite fler bilder som jag ska lägga upp så fort jag kan!
Puss&Kram
 
 
 
 
 
1 jennifer:

skriven

Heej! Nu kommer nog värsta långa kommentaren, så gör dig redo haha! Först och främst, shit vad kul det är att följa din blogg blir så taggad på London att mina planer att flytta går väldigt mycket fortare än planerat. Nu ska jag i alla fall 1 september bege mig till the city of my dreams haha... Letar därför efter boende och vad jag har förstått det som bor ni typ rätt mycket svenskar ihop eller? Jag tycker det verkar feting kul och ville checka lite om ni har något rum ledigt eller så?? eller om någon hos er är på g och lämna och söker någon som kan ta över? Läste också att du eventuellt funderar på att flytta hem och plugga och tänkte att om du skulle bestämma dig för det så får du gärna höra av dig om du letar efter någon som kan ta över rummet! Hoppas inte du får värsta ångesten av att åka hem bara, tror båda valen kommer sluta hur bra som helst oavsett om du stannar eller inte. Ha det bra så länge!och fortsätt uppdatera bloggen please, inspo på hög nivå

Kommentera här: