Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - july 2014

BBQ Night

 
Här kommer lite bilder ifrån när jag, Sara och Lisa hade en helt otroligt mysig grillkväll ute på vår gård härom kvällen. Jag hade varit inomhus och jobbat hela dagen så att få sitta ute i sommarvärmen och grilla med dessa underbara tjejer var precis vad jag behövde!
 
Helgen på jobbet vart rätt hård dock då jag var sjuk och på lördagen fick en riktig urladdning och blev hemskickad från jobbet, men nu känner jag mig helt kry igen och redo för en ny jobbvecka!
 
Hoppas allt är bra med er! Har lite fler bilder som jag ska lägga upp så fort jag kan!
Puss&Kram
 
 
 
 
 

In Heaven!

- jag, Lisa och Sara
- Sara och jag
- Sara och Lisa
 
Denna veckan har vi finbesök här i London av Lisas kompis Sara, så i måndagskväll blev det en rejäl utgång! Vi hade hört att det var en klubb vid namn Heaven i närheten av Charing Cross som var bra på måndagar så vi begav oss dit och ryktet stämde väldigt bra! Sjukt mycket folk, dansshow på scenen och typ 4 öppna dansgolv. Riktigt bra drag var det och vi dansade tills vi knappt kunde stå längre. Kom i vanlig ordning hem runt 6-tiden på morgonen haha!!
 
 
 
 
 

Hej Framtiden!

Tänkte bara kika in och skriva ett tråkigt och kort inlägg om intagningen!! Tyvärr är det fortfarande lite ovisst om vad som kommer hända (haha) då jag har kommit in väldigt högt på reservlistan. Därför lutar det alltså åt att jag kommer flytta hem till Sverige till hösten, men samtidigt kommer jag inte vara 100% förrän nästa antagningsbesked i augusti.
 
Tanken på att lämna London känns faktiskt jobbigare än jag trodde att det skulle vara, men samtidigt känner jag mig ändå redo att gå tillbaka till skolbänken. Dock får vi ju som sagt se vad som händer. Kanske får ett spontanryck och stannar även om jag kommer in! Haha hade inte blivit förvånad själv om det hände!
 
Puss&kram

Liknande inlägg