Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - One week left

One week left

- Bild från när jag och Izzy var ute på Roxy's för någon vecka sedan! Vi båda tycker att denna bilden är så himla rolig för vi har ingen aning om vilka killarna är, men killen till vänster ser ju EXAKT ut som Harry Potter haha!!!

Nu har jag äntligen en ledig dag efter en fullspäckad jobbvecka och en busy helg på jobbet! Igår kom Steph hem ifrån sin semester och vi hade lurat henne att jag hade flyttat hem till Sverige, så vi alla fick oss ett skratt när jag gömde mig bakom baren och hoppade upp framför henne och bara "SURPRISE!!!!!!!!!!" haha. Sedan efter jobbet igår gick jag, Steph och Isabel ut och åt middag och delade på en flaska vin på Breakfast Club vid Liverpool St. Riktigt najs ställe!
 
Annars sitter jag och firar att jag om exakt en vecka sitter på ett flygplan på väg till Sverige och semester. Känner verkligen att jag behöver semester då det varit så himla mycket som hänt på senaste tiden. Hjärnan har ständigt går på högvarv med universitet, nytt boende, jobb, hyra, ekonomi, att mina bästa vänner åkt hem, framtidsplaner osv.
Så jaaa, är så GRYMT taggad på att komma hem i 10 dagar och bara äta svensk mat (LÖSGODIS OCH KNÄCKEBRÖÖÖÖÖÖD!!!!!!!!!), träffa familj och mina fina vänner och bara chilla!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram

Kommentera här: