Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - I'm in Sweden!!!

I'm in Sweden!!!

 
Nu är jag ÄNTLIGEN hemma på lite semester! Så himla underbart!! :) Nu väntas ett par dagar av chill och häng med mina fina vänner innan det blir stadsfesten och lite partajj i helgen! Sedan på tisdag eftermiddag åker jag ner till Skåne där jag ska bo en natt hos sissy i Malmö för att sedan sätta mig på planet tillbaka till London nästa onsdag!
 
Känner redan hur mycket jag behövde denna semester, så njuter för fullt av varje sekund här hemma i de småländska skogarna!
 
Puss&Kram
1 Agnes:

skriven

Hej där, Kajsa!

Jag heter Agnes, bor i London och skriver till dig för att flagga för ett projekt som jag hoppades att du skulle vilja hjälpa mig med, med tanke på att du är en expert på Londons hemliga smultronställen!

My Real London är en kampanj skapad för att hjälpa svenskar att hitta hemliga smultronställen i London. Sajten fungerar så att man kan dela med sig och tipsa andra om sina favoritställen i London, sätta ihop guider med olika teman, men även som ett bibliotek för den som letar efter ny plats. Skulle bli superglad om du vill skapa ett konto och dela med dig av dina favoritställen i London, kanske sätta ihop en guide och dela med dina vänner? Delar du här på bloggen har du dessutom chans att bli länkad när vi listar de bästa guiderna.
Här hittar du MRL: http://myreallondon.expedia.se/

Ha en fortsatt fin vecka och tveka inte att höra av dig med eventuella funderingar!

(PS. Tycker väldigt mycket om din blogg! DS.)

Kommentera här: