Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - A new era

A new era

 
Idag är en sån där dag som är slutet på något gammalt och början på något nytt. Kan äntligen ge ett klart svar och det är att jag kommer stanna i London i minst 4 månader till. Såklart är jag lite besviken att jag fortfarande står som reserv på min önskade utbildning, men jag ser det som att det helt enkelt var meningen att jag skulle vara kvar i London ett tag till.
 
Ändå är det början på en ny era. Båda mina svenska favorittjejer, som varit min trygghet här borta, åker hem och på tisdag ska jag flytta in till ett singelrum i ett nytt hus. Min nästa tid här i London kommer vara utmanande på ett helt annat sätt än min första tid var, men jag är väldigt exalterad på en ny tid och är övertygad om att jag kommer fortsätta älska livet här i London!
 
Dock blir det därmed en semester hem till Sverige som jag längtar jättemycket efter! Då ska jag mysa med vänner, familj och släkt, åka till landet, bada, andas svensk skogsluft och ladda inför en höst i storstaden.
 
Härmed lovar jag också att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen HAHA!
 
Puss&Kram
1 Emma:

skriven

Hittade precis din blogg, jättekul att läsa!
Jag tänkte fråga, hade du jobb när du åkte till london eller var det något du fixade där? Och hur ordnade du med bostad? Är jättesugen på att flytta dit jag med, men vet verkligen inte hur sånt funkar! :)
Kram!

2 Monica:

skriven

Lycka till Kajsa med din fortsatta tid i storstan :) Du fixar det galant! Hoppas vi kan ses nåt när du kommer hem. Kramar från Moster M

3 Anonym:

skriven

Sissy! Du kommer klara detta utmärkt, och du kommer växa så mycket som person. Jag lärde mig sjukt mycket av att bo kvar i Oslo utan att någon jag kände bodde kvar. Det är lärorikt att börja om från scratch och få bekräftat att man kan så mycket själv.:) Själklart kommer jag att komma och hälsa på dig!:) Puss<3

Kommentera här: