Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - august 2014

I'm in Sweden!!!

 
Nu är jag ÄNTLIGEN hemma på lite semester! Så himla underbart!! :) Nu väntas ett par dagar av chill och häng med mina fina vänner innan det blir stadsfesten och lite partajj i helgen! Sedan på tisdag eftermiddag åker jag ner till Skåne där jag ska bo en natt hos sissy i Malmö för att sedan sätta mig på planet tillbaka till London nästa onsdag!
 
Känner redan hur mycket jag behövde denna semester, så njuter för fullt av varje sekund här hemma i de småländska skogarna!
 
Puss&Kram

One week left

- Bild från när jag och Izzy var ute på Roxy's för någon vecka sedan! Vi båda tycker att denna bilden är så himla rolig för vi har ingen aning om vilka killarna är, men killen till vänster ser ju EXAKT ut som Harry Potter haha!!!

Nu har jag äntligen en ledig dag efter en fullspäckad jobbvecka och en busy helg på jobbet! Igår kom Steph hem ifrån sin semester och vi hade lurat henne att jag hade flyttat hem till Sverige, så vi alla fick oss ett skratt när jag gömde mig bakom baren och hoppade upp framför henne och bara "SURPRISE!!!!!!!!!!" haha. Sedan efter jobbet igår gick jag, Steph och Isabel ut och åt middag och delade på en flaska vin på Breakfast Club vid Liverpool St. Riktigt najs ställe!
 
Annars sitter jag och firar att jag om exakt en vecka sitter på ett flygplan på väg till Sverige och semester. Känner verkligen att jag behöver semester då det varit så himla mycket som hänt på senaste tiden. Hjärnan har ständigt går på högvarv med universitet, nytt boende, jobb, hyra, ekonomi, att mina bästa vänner åkt hem, framtidsplaner osv.
Så jaaa, är så GRYMT taggad på att komma hem i 10 dagar och bara äta svensk mat (LÖSGODIS OCH KNÄCKEBRÖÖÖÖÖÖD!!!!!!!!!), träffa familj och mina fina vänner och bara chilla!
 
Hoppas allt är bra med er!
Puss&Kram

Rainy Afternoon

 
Idag är en väldigt grå och regnig eftermiddag här i London. Vi har börjat få mera sådana nu när det börjar närma sig hösten. Dock en helt perfekt kväll för att bara ta en varm dusch, krypa ner i sängen och kolla på film, vilket var precis vad jag kände för! Imorgon ska jag dessutom jobba dubbelpass (12-01) så är nog bäst att jag försöker vila upp mig lite! Är dessutom min första gång som bartender på en fredagkväll då jag annars bara har jobbat i baren på vardagskvällar. Är lite nervös över hur det ska gå, men förhoppningsvis kommer det inte vara super busy! I vilket fall som helst kommer det bli spännande haha!
 
Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss&Kram
 
 

Liknande inlägg