Image and video hosting by TinyPic
Kajsa Persson - Svensk i London - april 2014

Hammersmith

- Finaste Mikaela!!
 
Idag var det helt underbart väder på förmiddagen!! Verkligen sommarkänslor! Jag och Mikaela tog i alla fall en promenad till Hammersmith där vi gick till Primark och kollade lite. Unnade mig några saker för att fira att jag får min första hela månadslön imorgon och för att allt verkar ordna upp sig med mitt konto (krävdes ännu ett bankbesök imorse dock...........). Sedan hade vi en mysig lunch och upptäckte att det var något typ av jippo
precis utanför. Tror de höll på att spela in en reklamfilm för en brasiliansk dryck, så det var helt crazy med musik och dans haha!!
 
När Mikaela var tvungen att go back to work så gick jag hem och städade lite samt tog en långpromenad i solen.
 
Härlig ledig dag helt enkelt!
 
Puss&kram
 
 
 

Tiger Tiger!

 
Här kommer lite bilder ifrån igår då jag och Lisa körde en hejdundrandes utgång på gamla hederliga Tiger Tiger! Hade så sjuuukt kul verkligen, stod på dansgolvet hela kvällen, träffade en massa folk och dansade till bra musik!
 
Idag tog jag sovmorgon (obviously haha) och sedan gick jag och träffade Mikaela. Drog med henne till banken också, då det fortfarande är kaos med mitt engelska konto. Borde verkligen lösa sig med alla papper nu, annars blir jag tokig!!!! 
Menmen, sedan gick vi och åt en mysig lunch vid Westfield. Har inte så mycket mer planer idag, ska ta det lugnt och kanske dra mig ut på en promenad! Återstår att se!
 
Puss&Kram
 
 
 
 
 

Inbrott/bar/mm

 
- Här kommer några bilder ifrån igår då jag och Lisa var på en local pub ca 5 minuter ifrån vårt hus där vi hänger ibland. Vi lyxade till det ordentligt med Kopparberg och en fet burgare! HEAVEN!!!!!!
 
Annars har det varit ganska mycket drama här i huset de senaste dagarna då vi hade inbrott i fredagskväll! Riktigt läskigt faktiskt, men som tur var låg jag och sov tidigt och därför var de inte inne i vårt rum. Dock var de inne i folks rum på övervången medan de satt i köket på nedervåningen. Sjukt scary!! Det värsta är att de lyckades få med sig ett par nycklar till huset, så nu är det kaos med bytet av låset. Dock gick ju allt bra ändå och alla är ju okej, vilket är huvudsaken.
 
Annars jobbar jag min sista dag för denna jobbveckan imorgon, gaaaalet taggad på ett par lediga dagar. Men något roligt som hände idag var att jag mina två sista timmar fick vara i baren (typ bartender) och "läras upp". Känner mig såklart mer bekväm vid servering eftersom det är det jag vanligtvis gör, men känns ändå riktigt kul att vill lära upp mig och satsa lite på mig! 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!!
Puss&kram!
 

Liknande inlägg